OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Elektrotechnisch installateur 1

Elektrotechnisch installateur 1 omvat de modules Voorbereidende technieken, Basisschakelingen en Veilig werken met elektriciteit.

 

Voorbereidende technieken (20 lestijden)
In deze module leer je de nodige technische vaardigheden vooraleer je de elektrische componenten in een woning kan plaatsen. Je leert tracés uitzetten,  sleuven en gaten realiseren en  buizen en dozen plaatsen. Je verwerft monterende en mechanische vaardigheden en bevestigingstechnieken.

 

Basisschakelingen (80 lestijden)
Je leert de belangrijkste elektrische basisprincipes en leert veilig elektrische verbindingen maken. Daarnaast leer je componenten plaatsen en de bedrading aansluiten. De basisschakelingen voor verlichting en stopcontacten komen aan bod zodat je ze zelfstandig kan uitvoeren. Ten slotte leer je elektrisch testgereedschap gebruiken om de installatie te controleren.

Veilig werken met elektriciteit (20 lestijden)
In deze module leer je veilig werken aan elektrische installaties.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Elektrotechnisch installateur 1 waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 180
Gedeeltelijke vrijstelling: € 36
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL
Verplicht lesmateriaal: € 73

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

 

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag. 

Voorkennis

Voor de cursus heb je geen voorkennis nodig.