OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Elektrotechnisch installateur 2

Elektrotechnisch installateur 2 omvat de modules Montage en aansluiting verlichting, Aarding, teller en elektrisch bord  en Aarding, teller, elektrisch bord en diagnose.

Montage en aansluiting verlichting (20 lestijden)

Je leert zelfstandig een verlichtingsinstallatie monteren en aansluiten.

Aarding, teller en elektrisch bord (60 lestijden)

Je leert een eenvoudig, klassiek elektrisch schema realiseren. Daarnaast leer je de aardingsinstallatie, het elektrisch bord en de tellerkast plaatsen. Ten slotte leer je de installatie controleren en in werking zetten.

Aarding, teller, elektrisch bord en diagnose (40 lestijden)

Je plaatst de aardingsinstallatie, het elektrisch bord en de tellerkast, zowel in een residentiële als een niet-residentiële omgeving. Je controleert de installatie met specifieke meetgereedschappen en zet ze in werking.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Elektrotechnisch installateur 1 waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 180
Gedeeltelijke vrijstelling: € 36
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL
Verplicht lesmateriaal: € 73

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

 

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag. 

Voorkennis

Voor de cursus heb je geen voorkennis nodig.