OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Elektrotechnisch installateur 3

Elektrotechnisch installateur 3 omvat de modules Gevorderde schakelingen en Project uitvoering.

Gevorderde schakelingen (80 lestijden)
Je leert componenten plaatsen en de bedrading aansluiten. Je leert complexe schakelingen voor verlichting en stopcontacten zelfstandig uitvoeren. Ten slotte leer je elektrisch testgereedschap gebruiken om de installatie te controleren.

Project uitvoering (40 lestijden)
Je oefent de vaardigheden voor de realisatie van een residentiële of een niet-residentiële installatie in tijdens een project. Dit kan onder de vorm van een stage, werkplekleren of een project in het centrum.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Elektrotechnisch installateur 3 waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 180
Gedeeltelijke vrijstelling: € 36
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL
Verplicht lesmateriaal: € 73

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

 

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag


 

Voorkennis

Voor de cursus heb je geen voorkennis nodig.