OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Excel 2019 deel 1 (Eenvoudige content aanmaken)

Excel is een programma dat je voor financiële, economische, statistische en andere wiskundige toepassingen gebruikt. Zo kan een klein bedrijf er de boekhouding mee doen, kan een leerkracht er de cijfers van de leerlingen mee verwerken en kan een makelaar er een hypotheek voor de klanten mee uitrekenen, zelfs met de bijbehorende grafiek.

In de eerste module van deze reeks leer je gegevens en formules invoeren, wijzigen, verwijderen, verplaatsen en kopiëren. Je leert met sjablonen werken en leert het rekenblad opmaken en afdrukken.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Excel 2019 deel 1 (Eenvoudige content aanmaken) waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 18

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Excel 2019 deel 1 (Eenvoudige content aanmaken) heb je een certificaat van Start to ICT nodig.

Als je slaagt voor een niveautest, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.