OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Excel 2019 deel 2 (Cijfergegevens verwerken)

Naast werken met de basisformules en -functies, kan je in Excel ook grafieken maken en werken met tabellen. Tabellen zijn gegevenslijsten die je kan sorteren en filteren om bepaalde gegevens op te zoeken. Bovendien kan je samenvattende berekeningen maken van de tabel met behulp van draaitabellen. Je leert ook werken met databasefuncties en zoekfuncties.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Excel 2019 deel 2 (Cijfergegevens verwerken) waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 18

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Excel 2019 deel 2 (Cijfergegevens verwerken) heb je een certificaat van Start to ICT en een deelcertificaat van de module Excel 2019 deel 1 (Eenvoudige content aanmaken) nodig.

Als je slaagt voor een niveautest, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.