OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Excel 2019 deel 4 (Content integreren)

Na het aanleren van de verschillende mogelijkheden die Excel ons biedt, maken we in deel 4 van deze reeks enkele grotere toepassingen waarin je verschillende functies gebruikt om een persoonlijk eindwerk te maken.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Excel 2019 deel 4 (Content integreren) waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 18

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Excel 2019 deel 4 (Content integreren) heb je een certificaat van Start to ICT en een deelcertificaat van de module Excel 2019 deel 1 (Eenvoudige content aanmaken) nodig. We raden je ook aan om eerst de deelcertificaten van de modules Excel 2019 deel 2 (Cijfergegevens verwerken) en Excel 2019 deel 3 (Functies automatiseren) te behalen.

Als je slaagt voor een niveautest, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.