OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Fantasiejuwelen maken realisaties

De hedendaagse juwelen die je in deze module maakt, bieden een breed scala aan materialen om mee te werken. De technieken van de initiatiemodule komen uitgebreider aan bod en worden verfijnd met nieuwe realisatietechnieken. Je werkt met glaskralen, houten kralen, zelfgemaakte kralen uit fimoklei, natuurlijke materialen, recyclagemateriaal …
Na het beëindigen van deze module kan je je juwelen zelf ontwerpen.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Fantasiejuwelen realisaties waarvoor je je online kan inschrijven.

 

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 120
Gedeeltelijke vrijstelling: € 24
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL
Verplicht lesmateriaal: € 5

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Fantasiejuwelen realisaties heb je een deelcertificaat van Fantasiejuwelen initiatie nodig.
Heb je geen deelcertificaat Fantasiejuwelen initiatie ?
Aan de hand van een niveautest kan je worden vrijgesteld van Fantasiejuwelen initiatie.

Aan de hand van het structuurschema hieronder kan je nagaan in welke modules je kan instappen zonder voorkennis. Alle modules zonder pijl aan de rechterkant zijn instapvrij. Zie je aan de rechterkant van een module een pijl? Dan moet je eerst de module links ervan volgen.