OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Feestkleding

Kies de juiste outfit voor je feestje! Ben je uitgenodigd voor een familiefeest, een werkreceptie of een exclusief trouwfeest? Elk feestje heeft zo zijn eigen dresscode, van klassiek ensemble tot cocktailjurk. Samen met je leerkracht bespreek je het juiste kledingstuk voor je feestelijke gebeurtenis. Afhankelijk van je model- en stofkeuze leer je werken met kant, parels en delicate stoffen. Er wordt aandacht besteed aan naadafwerkingen voor doorzichtige stoffen en aan specifieke afwerkingstechnieken.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Feestkleding waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 180
Gedeeltelijke vrijstelling: € 36
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL
Verplicht lesmateriaal: € 7

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Voor deze cursus heb je een goede voorkennis van naaien nodig. 
Je hoeft geen vrijstellingsproef af te leggen.

Is Nederlands niet je moedertaal en kan je niet naaien, dan heb je best een deelcertificaat 2.2 Nederlands behaald om te kunnen starten in een naaicursus. Kan je al wat naaien, dan kan je aan de opleiding Naaien beginnen met een deelcertificaat 1.2 Nederlands.

Aan de hand van het structuurschema hieronder kan je nagaan in welke modules je kan instappen zonder voorkennis. Alle modules zonder pijl aan de rechterkant zijn instapvrij. Zie je aan de rechterkant van een module een pijl? Dan moet je eerst de module links ervan volgen.