OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Fietshersteller 1

Opbouwen en afstellen fietsen

Je leert fietsen (en rolstoelen, gocarts, aanhangwagentjes …) monteren en rijklaar maken op maat van de klant. Je leert aan de klanten advies geven over het correcte gebruik en onderhoud. We hebben ook aandacht voor de administratieve afhandeling en hoe je verslag uitbrengt aan collega’s en klanten. Je leert daarnaast je werkplek en gereedschappen opruimen en onderhouden en het afval correct sorteren.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Fietshersteller 1 waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 180
Gedeeltelijke vrijstelling: € 36
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL
Verplicht lesmateriaal: € 38

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Voor deze cursus heb je geen voorkennis nodig.

Structuurschema Fietshersteller