OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Fotobewerking creatief project met Photoshop Elements

In deze laatste module van deze reeks ligt de nadruk op de uitwerking van je eigen ontwerpen a.d.h.v. een creatief project.

Ofwel kies je om een commercieel pakket uit te werken voor een bedrijf of vereniging, bestaande uit een zelf ontworpen logo, een affiche en een flyer.

Of je kan kiezen om een persoonlijk pakket uit te werken rond een bepaald zelfgekozen thema, zoals bijvoorbeeld een communiefeest. Dit kan dan bestaan uit een uitnodiging, een menukaart en een bedankingskaart als aandenken.

Je leert verschillende technieken uit voorgaande modules vlot toepassen en zorgt ervoor dat de verschillende ontwerpen mooi bij elkaar passen qua kleur, lettertypes … zodat er een ‘huisstijl’ in terug te vinden is.

Het ontwerpen gebeurt in de klas onder begeleiding van de leerkracht.

Na het ontwerpen, mogen de cursisten hun eindproducten presenteren aan hun klasgenoten.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Fotobewerking creatief project met Photoshop Elements waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 3

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Fotobewerking creatief project met Photoshop Elements heb je een certificaat van Start to ICT en de deelcertificaten van de modules Fotobewerking met Photoshop Elements 1 (Start to create), Fotobewerking met Photoshop Elements 2 (Creatief met afbeeldingen: eenvoudige bewerkingen), Fotobewerking met Photoshop Elements 3 (Creatief met afbeeldingen: complexe bewerkingen), Fotobewerking met Photoshop Elements 4 (Eenvoudige creatieve tekeningen) en Fotobewerking met Photoshop Elements 5 (Complexe creatieve tekeningen).

Als je slaagt voor een niveautest, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.