OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Fotobewerking met Affinity Photo 2 (Creatief met afbeeldingen: eenvoudige bewerkingen)

Heb je de module Fotobewerking met Affinity Photo 1 gevolgd? Dan heb je waarschijnlijk gemerkt dat het programma meer te bieden heeft dan alleen basiselementen. Deze cursus gaat daarop verder.

Volgende onderwerpen komen aan bod:

  • met maskers en kanalen werken om selecties te verfijnen;
  • fotoranden maken met behulp van maskers en filters;
  • zwart-wit foto’s inkleuren;
  • composities bewerken en verbeteren;
  • afbeeldingen verbeteren met filters;
  • laagmaskers gebruiken om foto's plaatselijk te corrigeren;
  • geavanceerde kleurcorrecties toepassen, globaal en lokaal.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Fotobewerking met Affinity Photo 2 (Creatief met afbeeldingen: eenvoudige bewerkingen) waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 3

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in module Fotobewerking met Affinity Photo 2 (Creatief met afbeeldingen: eenvoudige bewerkingen) heb je een certificaat van Start to ICT en een deelcertificaat van de module Fotobewerking met Affinity Photo 1 (Start to create) nodig.

Als je slaagt voor een niveautest, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.