OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Fotobewerking met Affinity Photo 3 (Creatief met afbeeldingen: complexe bewerkingen)

In dit deel ga je dieper in op de aangeleerde tools van Affinity Photo 1 en Affinity Photo 2. Dit doe je voornamelijk aan de hand van praktijkoefeningen. De onderwerpen die je uitdiept zijn:

  • selectiegereedschappen gebruiken;
  • afbeeldingen met lagen maken;
  • schilderen en bewerken;
  • speciale effecten aanbrengen met filters en aanpassingslagen;
  • composities bewerken en verbeteren;
  • geavanceerde kleurcorrecties toepassen, globaal en lokaal;
  • patronen gebruiken en definiëren;
  • tekst invoeren.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Fotobewerking met Affinity Photo 3 (Creatief met afbeeldingen: complexe bewerkingen) waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 3

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Fotobewerking met Affinity Photo 3 (Creatief met afbeeldingen: complexe bewerkingen) heb je certificaat van Start to ICT en de deelcertificaten van de modules Fotobewerking met Affinity Photo 1 (Start to create) en Fotobewerking met Affinity Photo 2 (Creatief met afbeeldingen: eenvoudige bewerkingen) nodig.

Als je slaagt voor een niveautest, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.