OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Fotobewerking met GIMP 1 (Start to Create)

Zin om je foto’s een boost te geven? Heb je altijd al een fotoboek of collage willen maken? Hou je van afbeeldingen met speciale effecten? Dan is deze cursus beslist iets voor jou.

GIMP is een heel uitgebreid, gratis fotobewerkingspakket dat qua mogelijkheden nauwelijks moet onderdoen voor het allicht beter bekende professionele Photoshop.

Het is beschikbaar in het Nederlands en draait onder Windows, Linux en Mac.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Fotobewerking met GIMP 1 (Start to Create) waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: prijs afhankelijk van de locatie waar je de module volgt.

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Fotobewerking met GIMP 1 (Start to Create) heb je een certificaat van Start to ICT nodig.

Als je slaagt voor een niveautest, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.