OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Fotobewerking met GIMP 2 (Creatief met afbeeldingen: eenvoudige bewerkingen)

In Fotobewerking met GIMP 2 diep je je kennis van de basisgereedschappen verder uit aan de hand van creatieve ontwerpen. Je leert extra basiskennis, zoals over- of onderbelichte foto’s bewerken, een schuine horizon corrigeren enzovoort.

GIMP heeft leuke tools die praktisch zijn om foto’s te retoucheren, maar ook tools die je creatief kan inzetten.

Je leert in deze module je compositie nog meer vorm geven en uitlijnen en maakt gebruik van verschillende filters en effecten om een exclusief ontwerp te maken. Ook het gebruik van maskers komt hier al even aan bod.

Deze module is dus niet alleen praktisch, maar zeker ook creatief.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Fotobewerking met GIMP 2 (Creatief met afbeeldingen: eenvoudige bewerkingen) waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 18

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in module Fotobewerking met GIMP 2 (Creatief met afbeeldingen: eenvoudige bewerkingen) heb je een certificaat van Start to ICT en een deelcertificaat van de module Fotobewerking met GIMP 1 (Start to Create) nodig.

Als je slaagt voor een niveautest, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.