OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Fotobewerking met GIMP 3 (Creatief met afbeeldingen: complexe bewerkingen)

Je hebt de basis van Fotobewerking met GIMP 1 en 2 in de vingers.

In deze derde module verdiep je je verder in selecties, lagen, laagmodi en maskers.

Je werkt al eens met een plug-in om foto’s een aparte toets te geven en eigen ontwerpen te verfijnen. Ook penselen en laaggroepen komen al even aan bod.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Fotobewerking met GIMP 3 (Creatief met afbeeldingen: complexe bewerkingen) waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 18

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Fotobewerking met GIMP 3 (Creatief met afbeeldingen: complexe bewerkingen) heb je een certificaat van Start to ICT en de deelcertificaten van de modules Fotobewerking met GIMP 1 (Start to Create) en Fotobewerking met GIMP 2 (Creatief met afbeeldingen: eenvoudige bewerkingen) nodig.

Als je slaagt voor een niveautest, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.