OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Fotobewerking met GIMP 4 (Eenvoudige creatieve tekeningen)

In deze module diep je je kennis verder uit aan de hand van oefeningen. Je werkt met plug-ins en maakt veel creaties.

Je leert ook het gereedschap Pad gebruiken om zo tot mooie, soepele selecties te komen en eigen lijnen/tekeningen te maken. Het Pad werkt als een vector waardoor lijnen en selecties veel vloeiender zijn. Dit gereedschap kan praktisch toegepast worden, maar opent uiteraard ook veel deuren naar creatieve ontwerpen, zowel met beeldmateriaal als met tekst.

Verder krijg je ook nog enkele leuke tips om creatieve collages te maken met je vakantiefoto’s.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Fotobewerking met GIMP 4 (Eenvoudige creatieve tekeningen) waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: prijs afhankelijk van de locatie waar je de module volgt.

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Fotobewerking met GIMP 4 (Eenvoudige creatieve tekeningen) heb je een certificaat van Start to ICT en een deelcertificaat van de module Fotobewerking met GIMP 1 (Start to Create) nodig. We raden je ook aan om eerst de deelcertificaten van de modules Fotobewerking met GIMP 2 (Creatief met afbeeldingen: eenvoudige bewerkingen) en Fotobewerking met GIMP 3 (Creatief met afbeeldingen: complexe bewerkingen) te behalen.

Als je slaagt voor een niveautest, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.