OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Fotobewerking met GIMP 5 (Complexe creatieve tekeningen)

In Fotobewerking met GIMP 5 werk je voluit met laaggroepen omdat de ontwerpen al wat complexer worden. Je leert lagen of laaggroepen uit een vorig ontwerp hergebruiken in een nieuw ontwerp. Je gebruikt ontwerpen van GIMP ook in andere programma’s, zoals bijvoorbeeld PowerPoint.

Je leert zelfstandig werken in de vorm van workshops rond een bepaald thema. Je maakt dus veel oefeningen.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Fotobewerking met GIMP 5 (Complexe creatieve tekeningen) waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 8

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Fotobewerking met GIMP 5 (Complexe creatieve tekeningen) heb je een certificaat van Start to ICT en de deelcertificaten van de modules Fotobewerking met GIMP 1 (Start to Create) en Fotobewerking met GIMP 4 (Eenvoudige creatieve tekeningen) nodig. We raden je ook aan om eerst de deelcertificaten van de modules Fotobewerking met GIMP 2 (Creatief met afbeeldingen: eenvoudige bewerkingen) en Fotobewerking met GIMP 3 (Creatief met afbeeldingen: complexe bewerkingen) te behalen.

Als je slaagt voor een niveautest, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.