OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Fotobewerking met GIMP 7 (Complexe 3D-ontwerpen)

In deze module verdiep je je nog verder in je opgedane kennis van de vorige modules in een klassikale omgeving.

Hier werk je samen en individueel verder aan complexe ontwerpen met afbeeldingen, tekst en paden en past hierop de kennis van laagmodus, filters, laagmaskers, kleuren … toe op deze ontwerpen.

Je zoekt samen naar creatieve oplossingen. Je wisselt je eigen visie uit met deze van een medecursist en bekomt zo het beste resultaat voor een gesteld probleem.

Ook dit cursusdeel is zeer creatief.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Fotobewerking met GIMP 7 (Complexe 3D-ontwerpen) waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 13

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Fotobewerking met GIMP 7 (Complexe 3D-ontwerpen) heb je een certificaat van Start to ICT en de deelcertificaten van de modules Fotobewerking met GIMP 1 (Start to Create) en Fotobewerking met GIMP 6 (Eenvoudige 3D-ontwerpen) nodig. We raden je ook aan om eerst de deelcertificaten van de modules Fotobewerking met GIMP 2 (Creatief met afbeeldingen: eenvoudige bewerkingen), Fotobewerking met GIMP 3 (Creatief met afbeeldingen: complexe bewerkingen), Fotobewerking met GIMP 4 (Eenvoudige creatieve tekeningen), Fotobewerking met GIMP 5 (Complexe creatieve tekeningen) en Fotobewerking met GIMP 6 (Complexe creatieve tekeningen) te behalen.

Als je slaagt voor een niveautest, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.