OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Fotobewerking met Mac 2 (Pixelmator) (Creatief met beeld en geluid: eenvoudige producties)

In de module Fotobewerking met Mac 2 verken je Pixelmator.

Pixelmator is een prachtig, eenvoudig alternatief softwareprogramma om foto’s te  bewerken. Deze grafische editor werd ontwikkeld voor MacOS en is een combinatie van open-source en MacOS-technologieën. Het is de eerste commerciële afbeeldingseditor die het WebP-beeldformaat op Mac volledig ondersteunt.

Pixelmator biedt selectie-, schilder-, retoucheer-, navigatie- en kleurcorrectietools, op lagen gebaseerde beeldbewerking, GPU-aangedreven beeldverwerking, kleurbeheer, automatisering en een transparante head-up display-gebruikersinterface.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Fotobewerking met Mac 2 (Pixelmator) (Creatief met beeld en geluid: eenvoudige producties) waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 8

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Fotobewerking met Mac 2 (Pixelmator) (Creatief met beeld en geluid: eenvoudige producties) heb je een certificaat van Start to ICT en een deelcertificaat van de module Fotobewerking met Mac 1 (Start to create) nodig.

Als je slaagt voor een niveautest, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.