OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Fotobewerking met Photoshop 3 (Creatief met afbeeldingen: complexe bewerkingen)

Aan de hand van projecten ontdek je verder de vele mogelijkheden van Photoshop. Je leert onder andere met slimme objecten werken, de filter Uitvloeien gebruiken en vormlagen invoeren. 

Verder leer je foto’s retoucheren en repareren om storende elementen uit een afbeelding te verwijderen of om op een professionele manier portretten te verbeteren. 

Ten slotte ontdek je de vele mogelijkheden van de verschillende overvloeimodi. Je gebruikt deze voor creatieve effecten. Ze hebben ook vele praktische toepassingen om prachtige foto’s te creëren.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Fotobewerking met Photoshop 3  (Creatief met afbeeldingen: complexe bewerkingen) waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: prijs afhankelijk van de locatie waar je de module volgt.

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Fotobewerking met Photoshop 3 (Creatief met afbeeldingen: complexe bewerkingen) heb je een certificaat van Start to ICT en de deelcertificaten van de modules Fotobewerking met Photoshop 1 (Start to create) en Fotobewerking met Photoshop 2 (Creatief met afbeeldingen: eenvoudige bewerkingen) nodig. 

Als je slaagt voor een niveautest, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.