OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Fotobewerking met Photoshop 4 (Eenvoudige creatieve tekeningen)

In deel 4 staan opnieuw heel wat nieuwe, interessante mogelijkheden op het programma. Je ontdekt onder meer de laagstijlen. Verder neem je de niveaus en curven grondig onder de loep en zet je op een professionele manier foto’s om naar zwart-wit. Je leert ook werken met de filters van Photoshop. Er zijn filters om afbeeldingen te verscherpen, ruis te verminderen, enzovoort. Daarnaast heb je de artistieke filters om creatieve effecten toe te passen en ten slotte heb je de filters voor het maken van inhoud om bijvoorbeeld bomen, vlammen, wolken en nog andere zaken te maken.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Fotobewerking met Photoshop 4 (Eenvoudige creatieve tekeningen) waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: prijs afhankelijk van de locatie waar je de module volgt.

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Fotobewerking met Photoshop 4 (Eenvoudige creatieve tekeningen) heb je een certificaat van Start to ICT en een deelcertificaat van de module Fotobewerking met Photoshop 1 (Start to create) nodig. We raden je ook aan om eerst de deelcertificaten van de modules Fotobewerking met Photoshop 2 (Creatief met afbeeldingen: eenvoudige bewerkingen) en Fotobewerking met Photoshop 3 (Creatief met afbeeldingen: complexe bewerkingen) te behalen.

Als je slaagt voor een niveautest, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.