OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Fotobewerking met Photoshop 5 (Complexe creatieve tekeningen)

In Photoshop deel 5 leer je gebruik maken van kanalen en het gereedschap Pen om perfecte selecties te maken. 

Verder bekijk je de mogelijkheden om meerdere foto’s te combineren om zo prachtige panorama’s, HDR-effecten, actiefoto’s … te krijgen. 

Daarnaast gebruik je Handelingen om veelgebruikte bewerkingen snel toe te passen op afbeeldingen.

Ten slotte bekijk je de mogelijkheden om aan videobewerking te doen binnen Photoshop.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Fotobewerking met Photoshop 5 (Complexe creatieve tekeningen) waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 28

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Fotobewerking met Photoshop 5 (Complexe creatieve tekeningen) heb je een certificaat van Start to ICT en de deelcertificaten van de modules Fotobewerking met Photoshop 1 (Start to create) en Fotobewerking met Photoshop 4 (Eenvoudige creatieve tekeningen) nodig. We raden je ook aan om eerst de deelcertificaten van de modules Fotobewerking met Photoshop 2 (Creatief met afbeeldingen: eenvoudige bewerkingen) en Fotobewerking met Photoshop 3 (Creatief met afbeeldingen: complexe bewerkingen) te behalen.

Als je slaagt voor een niveautest, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.