OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Fotobewerking met Photoshop 7 (Complexe 3D-ontwerpen)

In de module Fotobewerking met Photoshop 7 ga je de geleerde technieken combineren en toepassen in andere situaties.

Door projecten uit te werken, blijf je oefenen op de uiteenlopende functionaliteiten. Je krijgt de kans om alles nog eens op te frissen en je technieken te verfijnen.

Zo leer je Photoshop creatief te gebruiken om je eigen foto’s en ontwerpen vorm te geven. Deze module is enkel bestemd voor cursisten die alle andere reeksen hebben doorlopen en die op een uiterst creatieve manier de verschillende mogelijkheden van Photoshop wensen toe te passen in combinatie met andere multimediatechnieken.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Fotobewerking met Photoshop 7 (Complexe 3D-ontwerpen) waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 3

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Fotobewerking met Photoshop 7 (Complexe 3D-ontwerpen) heb je een certificaat van Start to ICT en de deelcertificaten van de modules Fotobewerking met Photoshop 1 (Start to create) en Fotobewerking met Photoshop 6 (Eenvoudige 3D-ontwerpen) nodig. We raden je ook aan om eerst de deelcertificaten van de modules Fotobewerking met Photoshop 2 (Creatief met afbeeldingen: eenvoudige bewerkingen), Fotobewerking met Photoshop 3 (Creatief met afbeeldingen: complexe bewerkingen), Fotobewerking met Photoshop 4 (Eenvoudige creatieve tekeningen) en Fotobewerking met Photoshop 5 (Complexe creatieve tekeningen) te behalen.

Als je slaagt voor een niveautest, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.