OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Fotobewerking met Photoshop Elements 1 (Start to create)

Verbeter je foto’s dankzij de vele bewerkingsopties en creatieve ontwerpmogelijkheden van Photoshop Elements 2020.

Adobe Photoshop Elements is in de eerste plaats een uiterst gebruiksvriendelijke beeldbewerker. Via de Editor maak je kennis met alle aspecten van het bewerken van digitale afbeeldingen, van het maken van collages (zoals wenskaarten) tot het corrigeren en retoucheren van foto’s.

Adobe Photoshop Elements bevat ook een handige verkenner, de Organizer. Je ordent en organiseert er moeiteloos al je foto’s mee. Door visuele trefwoordlabels en talrijke weergaveopties te gebruiken, vergemakkelijk je de zoektocht naar foto’s.

Verder leer je prachtige fotopresentaties of fotoboeken maken en deel je foto’s met familie of vrienden op het internet. 

Je leert je werkruimte instellen, afbeeldingen openen, importeren en opslaan, afbeeldingen uitsnijden en roteren, selecties maken, met lagen werken, afbeeldingen transformeren en tekst en tekenvormen toevoegen.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Fotobewerking met Photoshop Elements 1 (Start to create) waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: prijs afhankelijk van de locatie waar je de module volgt.

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Fotobewerking met Photoshop Elements 1 (Start to create) heb je een certificaat van Start to ICT nodig. 

Als je slaagt voor een niveautest, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.