OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Fotobewerking met Photoshop Elements 2 (Creatief met afbeeldingen: eenvoudige bewerkingen)

Eenmaal je de basis onder de knie hebt, bouw je hierop verder in deel 2. 

Hier leer je extra bewerkingen met lagen, zoals uitlijnen en tussenruimtes verdelen. Je maakt gebruik van linialen en rasters om elementen gemakkelijker in je ontwerp te kunnen positioneren. Je leert werken met verlopen en vormen. Je brengt laagstijlen aan, zoals slagschaduw en omranding. 

Ook uitgebreidere tekstmogelijkheden komen aan bod, zoals tekst rond een vorm plaatsen. 

Je werkt met filters om speciale effecten te bekomen. Je leert technieken waarbij je je foto niet definitief wijzigt. Hierdoor kan je op elk ogenblik nog wijzigingen aanbrengen zonder volledig te moeten herbeginnen. Dergelijke technieken zijn laagmaskers, aanpassingslagen en uitknipmaskers.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Fotobewerking met Photoshop Elements 2 (Creatief met afbeeldingen: eenvoudige bewerkingen) waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 3

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in module Fotobewerking met Photoshop Elements 2 (Creatief met afbeeldingen: eenvoudige bewerkingen) heb je een certificaat van Start to ICT en een deelcertificaat van de module Fotobewerking met Photoshop Elements 1 (Start to create) nodig.

Als je slaagt voor een niveautest, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.