OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Fotobewerking met Photoshop Elements 3 (Creatief met afbeeldingen: complexe bewerkingen)

In het derde deel komen alle technieken die je geleerd hebt in de eerste twee delen opnieuw uitvoerig aan bod in combinatie met extra’s.

Je leert onder andere de verschillende merge-toepassingen die in Photoshop Elements aanwezig zijn, zoals Photomerge om panoramische beelden te maken.

Met de opdracht Group Shot kan je de perfecte groepsfoto maken zonder gesloten ogen of wegkijkende personen.

Je leert zelf  extra penselen maken of zoeken op het internet.

Daarnaast zoek je op het internet ook naar plug-ins. Dit zijn kleine programma’s die je kan downloaden en installeren. Na installatie vind je ze meestal terug in het filtermenu.

Je installeert onder meer de gratis Google NIK-collectie waarmee je mooie fotografische effecten kan bekomen.

Photoshop Elements heeft ook handelingen (actions) die je kan installeren. Dit is een reeks bewerkingen die iemand eerder uitgevoerd heeft om tot een bepaald eindresultaat te komen. Jij moet alleen op een afspeelknop klikken en de ganse reeks bewerkingen wordt automatisch opnieuw uitgevoerd op jouw eigen foto.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Fotobewerking met Photoshop Elements 3 (Creatief met afbeeldingen: complexe bewerkingen) waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 3

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Fotobewerking met Photoshop Elements 3 (Creatief met afbeeldingen: complexe bewerkingen) heb je certificaat van Start to ICT en de deelcertificaten van de modules Fotobewerking met Photoshop Elements 1 (Start to create) en Fotobewerking met Photoshop Elements 2 (Creatief met afbeeldingen: eenvoudige bewerkingen) nodig.

Als je slaagt voor een niveautest, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.