OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Fotobewerking met Photoshop Elements 4 (Eenvoudige creatieve tekeningen)

In Fotobewerking met Photoshop Elements 4 is de theorie gekend. Nu zoek je via het internet extra materiaal en voegt het toe aan Photoshop Elements. Je ontwikkelt ook je eigen creativiteit wat meer.

Je denkt na over kleurgebruik en typografie bij je ontwerp.

Je werkt ook enkele thema-oefeningen uit onder begeleiding van de leerkracht. Enkele thema’s zijn: surrealisme, scrapbook, kalenders, Facebookomslag, miniatuurwereld …

Tot slot probeer je ook eens een gemaakte oefening te ontleden via het lagenpalet om te kijken of je verschillende technieken kan herkennen. Daarna probeer je met de bronbestanden hetzelfde eindresultaat na te maken zonder gedetailleerde instructies.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Fotobewerking met Fotobewerking met Photoshop Elements 4 (Eenvoudige creatieve tekeningen) waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 3

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Fotobewerking met Photoshop Elements 4 (Eenvoudige creatieve tekeningen) heb je een certificaat van Start to ICT en een deelcertificaat van de module Fotobewerking met Photoshop Elements 1 (Start to create) nodig. We raden je ook aan om eerst de deelcertificaten van de modules Fotobewerking met Photoshop Elements 2 (Creatief met afbeeldingen: eenvoudige bewerkingen) en Fotobewerking met Photoshop Elements 3 (Creatief met afbeeldingen: complexe bewerkingen) te behalen.

Als je slaagt voor een niveautest, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.