OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

FTA Eindstage

Na het afronden van alle modules vormt de eindstage de kroon op het werk. Je vervult alle taken van de apotheekassistent: advies verstrekken, magistrale bereidingen maken, grondstoffen toevoegen aan het register der grondstoffen, administratieve taken uitvoeren, geneesmiddelen afleveren … Je kan stage lopen in een apotheek en/of een ziekenhuis.


Om je te kunnen inschrijven voor de module 'FTA Eindstage' moet je geslaagd zijn voor alle modules uit de opleiding Farmaceutisch Technisch Assistent.

Inschrijvingen zijn enkel mogelijk in het secretariaat van Kortrijk - Campus 3 Hofsteden (Minister de Taeyelaan 13) met een geldige stageovereenkomst.

We bieden deze module ieder cursusjaar aan.

Inschrijvingen

Inschrijvingen zijn enkel mogelijk in het secretariaat van Kortrijk - Campus 3 Hofsteden (Minister de Taeyelaan 13) met een geldige stageovereenkomst.

Zijn de inschrijvingen voor deze cursus al afgelopen of bieden we deze cursus momenteel niet aan? Ben je niet vrij op de momenten waarop de lessen plaatsvinden? Vul het formulier via deze link in. We contacteren je zodra deze cursus opnieuw wordt gepland.


 

 

Prijs


 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Je hebt een deelcertificaat van alle voorgaande modules.