OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

FTA Toxicologie, tarificatie en regelgeving

De module Toxicologie, tarificatie en regelgeving omvat de veel voorkomende vergiftigingen met o.a. huishoudmiddelen zoals luchtverfrissers, afwasmiddelen, ontsmettingsmiddelen, maar ook intoxicaties met medicatie, alcohol en drugs.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Toxicologie, tarificatie en regelgeving waarvoor je je online kan inschrijven.

Selecteer je gekozen lesplaats en lesmoment om enkel het meest relevante aanbod te zien.

Via deze link vind je een handleiding die je kan helpen om je online inschrijving tot een goed einde te brengen.

Zijn de inschrijvingen voor deze cursus al afgelopen of bieden we deze cursus momenteel niet aan? Ben je niet vrij op de momenten waarop de lessen plaatsvinden? Vul het formulier via deze link in. We contacteren je zodra deze cursus opnieuw wordt gepland.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90

Gedeeltelijke vrijstelling: € 18

Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht € 4

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij het verwerken van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Voor deze cursus heb je geen voorkennis nodig. Je hoeft dus geen vrijstellingsproef af te leggen.

Is Nederlands niet je moedertaal? Bij voorkeur heb je een deelcertificaat van Threshold 4 mondeling + schriftelijk behaald.

Structuurschema Apotheekassistent