OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Geavanceerde retouchetechnieken 2 (Creatief met complexe documenten)

In deze module werk je zowel in de studio als erbuiten. Je waagt je aan verschillende onderwerpen en zowel reclame-, natuur-, portret-, landschaps-, architectuur-, straat- en reisfotografie kunnen aan bod komen.

We gaan dieper in op de mogelijkheden die hedendaagse software biedt om tot een geslaagde foto te komen. De klassiekers Photoshop en Lightroom komen aan bod, maar we belichten ook de alternatieven, zoals Affinity, Luminar, en plug-in software voor color grading en focus stacking.

Ten slotte bespreken we in de klas de foto’s die je genomen en bewerkt hebt.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Geavanceerde retouchetechnieken 2 (Creatief met complexe documenten) waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 3

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Geavanceerde retouchetechnieken 2 (Creatief met complexe documenten) heb je een certificaat van Start to ICT, een deelcertificaat van de module Start to create en een deelcertificaat van de module Geavanceerde retouchetechnieken 1 (Creatief met eenvoudige documenten) nodig.

Als je slaagt voor een niveautest, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.