OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Gelaatsverzorging

Onze huid verandert en veroudert door externe en interne factoren. Als gelaatsverzorger analyseer, reinig en revitaliseer je de huid zodat het gelaat opnieuw een frisse uitstraling krijgt. We behandelen ook de hals en het decolleté. Naast het praktische werk, maak je kennis met de producten en leer je cliënten op een aangename manier ontvangen en advies geven.

De Gelaatsverzorging bestaat uit 3 modules (Technologie initiatie gelaatsverzorging, Initiatie gelaatsverzorging, Technologie gelaatsverzorging) die samen aangeboden worden. Na het afronden ontvang je van elke afzonderlijke module een deelcertificaat.

Deze opleiding loopt over 1 schooljaar, met 1 lesmoment per week.

Inschrijvingen

 

 

Prijs

 

Info

 

Voorkennis

 

Volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld

Kom je in aanmerking voor een volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld? Kijk dit even na op de website van de Vlaamse Overheid.

Opleidingscheques

Deze module kan niet betaald worden met opleidingscheques. Voor meer informatie betreffende opleidingscheques verwijzen we je naar de website van de VDAB

Educatief verlof

Voor deze module kan je geen educatief verlof aanvragen. Op de website Werk.be van de Vlaamse overheid vind je alle informatie betreffende de opleidingen die in aanmerking komen voor educatief verlof.