OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Gelaatsverzorging

Onze huid verandert en veroudert door externe en interne factoren. Als gelaatsverzorger analyseer, reinig en revitaliseer je de huid zodat het gelaat opnieuw een frisse uitstraling krijgt. We behandelen ook de hals en het decolleté. Naast het praktische werk, maak je kennis met de producten en leer je cliënten op een aangename manier ontvangen en advies geven.

De opleiding Gelaatsverzorging bestaat uit 3 modules (Technologie initiatie gelaatsverzorging, Initiatie gelaatsverzorging, Technologie gelaatsverzorging) die samen aangeboden worden. Na het afronden ontvang je van elke afzonderlijke module een deelcertificaat.

Deze opleiding loopt over 1 cursusjaar, met 1 lesmoment per week.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Gelaatsverzorging waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 210
Gedeeltelijke vrijstelling: € 42
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht € 25

Vrij aan te kopen materiaalpakket € 85

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof

 

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Voor deze cursus heb je geen voorkennis nodig.
Je hoeft geen vrijstellingsproef af te leggen.

 

Verwante opleidingen

Verwante opleidingen