OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Gelegenheidsbloemschikken alle gelegenheden

In de module Gelegenheidsbloemschikken maak je een passend bloemstuk voor elke tijd van het jaar en voor elk feest.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Gelegenheidsbloemschikken alle gelegenheden waarvoor je je online kan inschrijven. 

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 120
Gedeeltelijke vrijstelling: € 24
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL
Elke les krijg je de kans om materiaal te bestellen voor de volgende les. Je kan ook steeds eigen materiaal gebruiken.

Bij het online inschrijven wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.
We contacteren je bij het verwerken van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

De cursus loopt over een volledig cursusjaar, de lessen vinden om de twee weken plaats.

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in de module Gelegenheidsbloemschikken alle gelegenheden heb je een deelcertificaat van de modules Basistechnieken bloemschikken en materiaalkennis 1 en 2 en Stijilen en vormleer 1 nodig.


Heb je geen deelcertificaat van de modules Basistechnieken bloemschikken en materiaalkennis 1 en 2 en Stijlen en vormleer 1?
Aan de hand van een niveautest kan je worden vrijgesteld van deze module. Registreer je via deze link voor de niveautest.