OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Gelegenheidskapsels

De opsteekkapsels die onze kapster maakt, zijn pure kunstwerkjes. In deze module maken we kennis met verschillende vlechttechnieken en leren we in het haar boekels, een strik of een bloem maken.

We maken gebruik van alles waar we de haren mee kunnen versieren, zoals bloemen, veren, parels en linten.  Hiervoor ontleden we foto's van opsteekkapsels en gaan we samen op zoek naar hoe we deze stap voor stap kunnen uitwerken. In de praktijklessen gaan we eerst alles aanleren op oefenhoofden en pas daarna werken we op echte modellen.


Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Gelegenheidskapsels waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 120
Gedeeltelijke vrijstelling: € 24
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht € 15

Vrij aan te kopen materiaalpakket € 95

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: https://onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof

 

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Heb je geen deelcertificaat van de modules Haarverzorging en Tijdelijke omvormingen? Aan de hand van een vrijstellingsproef kan je worden vrijgesteld van deze modules.

Maak via deze link een afspraak voor een vrijstellingsproef.