OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Geluidsbewerking

Zoals David Lynch zei:”Films zijn 50% visueel en 50% auditief.” Na het volgen van deze module Geluidsverwerking zal je videoprojecten produceren met een een perfect geluid. Je zal leren hoe je een soundtrack opbouwt, hoe je geluidseffecten introduceert en hoe je dialogen optimaliseert. Je leert zelf geluidseffecten creëeren en verschillende fragmenten tot één geheel verbinden.


Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Geluidsbewerking waarvoor je je online kan inschrijven. 

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL
Digitaal lesmateriaal € 3

Bij het online inschrijven wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.
We contacteren je bij het verwerken van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.


 

Voorkennis

Om in te stappen in de module Geluidsbewerking beschik je over een goede kennis van het programma DaVinci Resolve.