OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Gespecialiseerde technieken voetverzorging

Met het certificaat Voetverzorger kan je je nog verder specialiseren en een extra certificaat halen, zodat je ook diabetespatiënten mag verzorgen. In deze vervolmakingsmodule doe je een uitgebreid voetonderzoek, bespreek je deze resultaten met de klant en werk je samen met andere disciplines zoals arts, podoloog, ...
Je leert daarbij de nieuwste technieken, zoals protectieve technieken ter ontlasting en bescherming van nagels en huid. Je leert ook op een professionele manier je administratie beheren.

Deze module loopt over een volledig schooljaar, met 1 lesmoment per week.

Na deze module behaal je naast het deelcertificaat Gespecialiseerde technieken voetverzorging ook het certificaat van Zefstandig gespecialiseerd voetverzorger.

Inschrijvingen

 

 

Prijs

 

Info

 

Voorkennis

 

Volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld

Kom je in aanmerking voor een volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld? Kijk dit even na op de website van de Vlaamse Overheid.

Opleidingscheques

Deze module kan niet betaald worden met opleidingscheques. Voor meer informatie betreffende opleidingscheques verwijzen we je naar de website van de VDAB

Educatief verlof

Voor deze module kan je geen educatief verlof aanvragen. Op de website Werk.be van de Vlaamse overheid vind je alle informatie betreffende de opleidingen die in aanmerking komen voor educatief verlof.