OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Groenonderhoud

De cursisten leren op een efficiënte manier diverse technieken van groenonderhoud toepassen (scheren, snoeien, maaien, gazon verluchten, onkruid verwijderen, composteren …) en kunnen eveneens grondbewerkingen uitvoeren (spitten, frezen, nivelleren, bemesten, de bodem verbeteren …) en plantgoed vermeerderen (splitsen en stekken). Daarnaast komen verhardingen aan bod alsook onkruidbestrijding op paden en terrassen. We leren divers plantgoed aanplanten (eenjarige planten, vaste planten …) en verplanten. Daarnaast komt zaaien aan bod (grasperken, bloemperken …) en leren we de zaaigrond voorbereiden. De cursist leert de basis van de afwateringstechnieken en het bestrijden van ziekten en plagen.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Groenonderhoud waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 60
Gedeeltelijke vrijstelling: € 12
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht € 3


 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Voor deze cursus heb je geen voorkennis nodig.
Je hoeft geen vrijstellingsproef af te leggen.

 

Volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld

Kom je in aanmerking voor een volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld? Kijk dit even na op de website van de Vlaamse Overheid.

Opleidingscheques

Deze module kan betaald worden met opleidingscheques. Op de website van de VDAB vind je volgende informatie:

·     Wie komt er in aanmerking voor opleidingscheques

·     Hoe bestel je opleidingscheques

·     Voorwaarden

Educatief verlof

Voor deze module kan je educatief verlof aanvragen. Op de website Werk.be van de Vlaamse overheid vind je alle informatie betreffende het aanvragen van educatief verlof.