OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Haarverzorging en Tijdelijke omvormingen

In de module Haarverzorging leer je hoe je de haren wast en verzorgt, hoe de huid en het haar opgebouwd zijn, wat onze haren kan beschadigen, hoe je een hoofdluis herkent en wat je te doen staat als je model luizen heeft.

In de module Tijdelijke omvormingen leer je een kapsel na je snit ook volledig afwerken. Je leert een brushing en watergolf uitvoeren en hanteert de stijltang en de krultang. Hier werken we vaak op oefenhoofden. Daarna werken we ook op elkaar en zo maken we het steeds een beetje moeilijker om dan uiteindelijk op kappersmodellen te werken.

Dit is de ideale voorbereiding om later de module gelegenheidskapsels te volgen.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Haarverzorging en Tijdelijke omvormingen waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 240
Gedeeltelijke vrijstelling: € 48
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht € 30

Vrij aan te kopen materiaalpakket € 185

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: https://onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof

 

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Voor deze cursus heb je geen voorkennis nodig.
Je hoeft geen vrijstellingsproef af te leggen.