OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Handtassen maken realisaties

De module Handtassen maken realisaties is een vervolgcursus op de module Handtassen maken initiatie.
In deze module bouw je verder op je kennis van de basistechnieken. Je leert handtassen, handschoenen en ceinturen maken in moeilijker te bewerken materialen zoals leder, en met een complexere afwerking. Er wordt ruimte gegeven voor persoonlijke inbreng en creativiteit. Werkstukken kunnen worden uitgewerkt met een goede standaard naaimachine mits speciale persvoeten en naalden.
Bij het beëindigen van deze module kan je deze technieken deels zelfstandig uitvoeren op modieuze handtassen, handschoenen en ceinturen.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Handtassen maken realisaties waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 120
Gedeeltelijke vrijstelling: € 24
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL
Verplicht lesmateriaal: € 7

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Handtassen realisaties heb je een deelcertificaat van Handtassen initiatie nodig.
Heb je geen deelcertificaat Handtassen initiatie ?
Aan de hand van een niveautest kan je worden vrijgesteld van Handtassen initiatie.

Registreer je via deze link voor de niveautest.

Aan de hand van het structuurschema hieronder kan je nagaan in welke modules je kan instappen zonder voorkennis. Alle modules zonder pijl aan de rechterkant zijn instapvrij. Zie je aan de rechterkant van een module een pijl? Dan moet je eerst de module links ervan volgen.