OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Hardware 1 (Eenvoudige hard- en softwareproblemen)

In deze module leer je hoe je een basis pc-systeem op maat kan samenstellen uit diverse, afzonderlijke pc-componenten en hoe je die kan configureren met behulp van een gepaste besturingssoftware. De basis pc-componenten zijn moederborden, processoren, RAM-geheugens en harde schijven.

Je analyseert en past het opstartproces van een pc aan . Tot slot leer je het Windows besturingssysteem installeren en de drivers configureren.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Hardware 1 (Eenvoudige hard- en softwareproblemen) waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 18

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Hardware 1 (Eenvoudige hard- en softwareproblemen) heb je een certificaat van Start to ICT nodig.

Als je slaagt voor een niveautest, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.