OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Hardware 2 (Complexe hard- en softwareproblemen)

In deze module leer je hoe je een pc-systeem kan uitbreiden met aanvullende pc-kaarten en randapparatuur.

De pc bestaat uit twee belangrijke componenten: het software- en het hardware-gedeelte. Je leert hoe je de hardware softwarematig configureert.

In deel 1 ligt de focus op de analyse en aansturing van de hardware. Je leert ook wat de BIOS is, waar je rekening mee moet houden als er zich problemen voordoen en hoe je te werk gaat als een pc niet meer opstart. Je leert de data terughalen na een crash van je pc.

Op het einde van de module maak je ook kennis met de basis van netwerken.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Hardware 2 (Complexe hard- en softwareproblemen) waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 18

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Hardware 2 (Complexe hard- en softwareproblemen) heb je een certificaat van Start to ICT en een deelcertificaat van de module Hardware 1 (Eenvoudige hard- en softwareproblemen) nodig.

Als je slaagt voor een niveautest, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.