OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Hardware 3 (Installatie en configuratie)

In Hardware 3 leer je hoe je een computersysteem moet onderhouden en hoe je herstellingen kan uitvoeren.

In deze module leer je over alle rand- en netwerkcomponenten die momenteel in veel huishoudens terug te vinden zijn, zoals NAS, een Raspberry PI, netwerkprinters, routers, MediaCenters, IP Camera’s, Chromecast Sticks, tablets, externe harde schijven, Iphones …

De leidraad doorheen deze module zijn netwerken. Alle hardware-toestellen die bij je thuis staan, zijn op een of andere manier met elkaar verbonden. Om deze toestellen correct te kunnen configureren, is er een basiskennis netwerken nodig. Zo zal je een firewall, een draadloos netwerk en een IP-camera configureren.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Hardware 3 (Installatie en configuratie) waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 18

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Hardware 3 (Installatie en configuratie) heb je een certificaat van Start to ICT nodig. We raden je ook aan om de deelcertificaten van de modules Hardware 1 (Eenvoudige hard- en softwareproblemen) en Hardware 2 (Complexe hard- en softwareproblemen)  te behalen.

Als je slaagt voor een niveautest, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.