OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Hardware deel 1: computer- en assemblagetechnieken

In deze cursus leer je een basis-pc-systeem samenstellen uit afzonderlijke pc-componenten en vervolgens configureren met behulp van gepaste besturingssoftware.

De basis-pc-componenten waarmee je leert werken, zijn moederborden, processoren, RAM-geheugens en harde schijven. Het opstartproces van een pc leer je volledig analyseren en aanpassen. Tot slot leer je het Windows-besturingssysteem installeren en de drivers configureren.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Hardware 1 waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL
Verplicht lesmateriaal: € 18

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Voor deze cursus heb je geen voorkennis nodig.