OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Hardware deel 2: randapparatuur

In deze module leer je hoe je een pc-systeem kan uitbreiden met aanvullende pc-kaarten en randapparatuur.

De pc bestaat uit twee belangrijke componenten: de software en de hardware.

Je leert hoe je de hardware softwarematig configureert. In tegenstelling tot deel 1, waar de focus op de hardware ligt, leer je in deel 2 hoe je de hardware aanstuurt. Je leert ook wat de BIOS is en waarmee je rekening moet houden als er zich problemen voordoen. Je leert hoe je te werk gaat als een pc niet meer opstart en hoe je de data terughaalt na een crash van je pc. Op het einde van de module maak je kennis met de basis van netwerken.

 

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Hardware 2 waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL
Verplicht lesmateriaal: € 18

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Hardware deel 2: Randapparatuur is geen voorkennis vereist. We raden je wel aan om eerst het deelcertificaat van de module Hardware deel 1: Computer- en assemblagetechnieken te behalen.