OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Hardware deel 3: onderhoudstechnieken

In het derde deel van Hardware leer je hoe je een computersysteem moet onderhouden en hoe je herstellingen kan uitvoeren.

In deze module werk je met alle netwerkhardware en randcomponenten die momenteel in de huiskamer terug te vinden zijn, zoals NAS, Raspberry PI, netwerkprinters, routers, MediaCenters, IP camera’s, Chromecast Sticks, tablets, externe harde schijven, Iphones …

De grote leidraad doorheen deze module zijn de netwerken. Alle hardwaretoestellen die in de huiskamer staan, zijn op een bepaalde manier met elkaar verbonden. Om deze toestellen correct te kunnen configureren is er een basiskennis netwerken nodig. Zo zal je een firewall, een draadloos netwerk en een IP camera configureren.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Hardware 3 waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL
Verplicht lesmateriaal: € 18

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Hardware deel 3: Onderhoudstechnieken is geen voorkennis vereist. We raden je wel aan om eerst het deelcertificaat van de modules Hardware deel 1: Computer- en assemblagetechnieken en Hardware deel 2: Randapparatuur te behalen.