OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Initiatie warme keuken

In deze module maak je kennis met verschillende producten en technieken uit de keuken. We koken ook met minder evidente ingrediënten zoals pastinaak, inktvis, artisjok, filodeeg, polentameel ... We oefenen de basishandelingen met eenvoudige bereidingen zoals penne carbonara, gele paprikasoep, ratatouille, rijsttaart ... Geleidelijk aan wagen we ons aan eigentijdse verfijnde bereidingen: aardpeersoep, viscrumble, zomerse carpaccio’s, winterse gratins en chutneys. De seizoenen vormen onze inspiratiebron voor de ingrediënten en smaken. Tussendoor krijg je ook een pak praktijktips, waardevolle hints en achtergrondinformatie over de gebruikte voedingsstoffen.

Inschrijvingen

 

 

 

 

Prijs

 

Info

 

Voorkennis

 

Volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld

Kom je in aanmerking voor een volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld? Kijk dit even na op de website van de Vlaamse Overheid.

Opleidingscheques

Deze module kan betaald worden met opleidingscheques. Op de website van de VDAB vind je volgende informatie:

  • Wie komt er in aanmerking voor opleidingscheques
  • Hoe bestel je opleidingscheques
  • Voorwaarden

 Educatief verlof

Voor deze module kan je educatief verlof aanvragen. Op de website Werk.be van de Vlaamse overheid vind je alle informatie betreffende het aanvragen van educatief verlof.