OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Initiatie warme keuken

In deze module maak je kennis met verschillende producten en technieken uit de keuken. We koken ook met minder evidente ingrediënten zoals pastinaak, inktvis, artisjok, filodeeg, polentameel ... We oefenen de basishandelingen met eenvoudige bereidingen zoals penne carbonara, gele paprikasoep, ratatouille, rijsttaart ... Geleidelijk aan wagen we ons aan eigentijdse verfijnde bereidingen: aardpeersoep, viscrumble, zomerse carpaccio’s, winterse gratins en chutneys. De seizoenen vormen onze inspiratiebron voor de ingrediënten en smaken. Tussendoor krijg je ook een pak praktijktips, waardevolle hints en achtergrondinformatie over de gebruikte voedingsstoffen.

IN DE KIJKER Wereldkeuken

Hou je van experimenteren in de keuken? Sta je open voor een waaier aan verschillende smaken? Dan is de module Wereldkeuken zeker iets voor jou. Je doorkruist alle continenten en maakt kennis met typische gerechten zoals sushi uit Japan, tortillas en burritos uit Mexico en moussaka uit Griekenland.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Initiatie warme keuken waarvoor je je online kan inschrijven. 

Selecteer je gekozen lesplaats en lesmoment om enkel het meest relevante aanbod te zien.

Via deze link vind je een handleiding die je kan helpen om je online inschrijving tot een goed einde te brengen.

Bij het online inschrijven wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.
We contacteren je bij het verwerken van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

           
Koekelare Wereldkeuken dinsdag 18u00 - 22u00 8/09/2020 19/01/2021
Koekelare Dagelijkse keuken 1 donderdag 9u30 - 13u30 10/09/2020 21/01/2021
Koekelare Franse keuken 1 donderdag 18u00 - 22u00 10/09/2020 21/01/2021
Kortrijk - 3 Hofsteden Initiatie warme keuken* maandag 18u00 - 21u55 7/09/2020 31/05/2021
Kortrijk - 3 Hofsteden Initiatie warme keuken* donderdag 18u00 - 21u55 10/09/2020 3/06/2021
Kortrijk - 3 Hofsteden Italiaans koken * donderdag 18u00 - 21u55 17/09/2020 10/06/2021
           
Kortrijk - 3 Hofsteden Themakoken 2 * maandag 18u00 - 21u55 14/09/2020 7/06/2021
Kortrijk - 3 Hofsteden Themakoken 2 * dinsdag 18u00 - 21u55 15/09/2020 8/06/2021
Kortrijk - 3 Hofsteden Wereldkeuken 1 * maandag 18u00 - 21u55 14/09/2020 7/06/2021
Kortrijk - 3 Hofsteden Wereldkeuken 1 * woensdag 13u30 - 17u25 9/09/2020 19/05/2021
           
Menen - Futura Themakoken * maandag 18u00 - 21u55 7/09/2020 31/05/2021
           
Oostende - foodbox Franse keuken beginners dinsdag 11u30 - 15u30 8/09/2020 19/01/2021
Oostende - foodbox Franse keuken beginners woensdag 18u00 - 22u00 9/09/2020 20/01/2021
Oostende - foodbox Mediterrane keuken* donderdag 18u00 - 22u00 10/09/2020 3/06/2021
Oostende - foodbox Wereldkeuken* donderdag 18u00 - 22u00 17/09/2020 10/06/2021
Oostende - Ter zee Wereldkeuken maandag 18u00 - 22u00   7/09/2020 18/01/2021
           
           
Tielt - Stationsstraat  Oosters koken * maandag 18u00 - 21u55 14/09/2020 7/06/2021
Tielt - Stationsstraat  Themakoken 2 * maandag 18u00 - 21u55 7/09/2020 31/05/2021
Tielt - Stationsstraat  Koken voor levensgenieters * woensdag 18u00 - 21u55 9/09/2020 19/05/2021
           
Zwevegem  Themakoken * woensdag 18u00 - 21u55 16/09/2020 9/06/2021

* cursus gaat om de twee weken door

 

 

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 120
Gedeeltelijke vrijstelling: € 24
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht regio Kortrijk € 140

Regio Oostende € 175

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof

 

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Voor deze cursus heb je geen voorkennis nodig.
Je hoeft geen vrijstellingsproef af te leggen.