OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Initiatie warme keuken

In deze module maak je kennis met verschillende producten en technieken uit de keuken. We koken ook met minder evidente ingrediënten zoals pastinaak, inktvis, artisjok, filodeeg, polentameel ... We oefenen de basishandelingen met eenvoudige bereidingen zoals penne carbonara, gele paprikasoep, ratatouille, rijsttaart ... Geleidelijk aan wagen we ons aan eigentijdse verfijnde bereidingen: aardpeersoep, viscrumble, zomerse carpaccio’s, winterse gratins en chutneys. De seizoenen vormen onze inspiratiebron voor de ingrediënten en smaken. Tussendoor krijg je ook een pak praktijktips, waardevolle hints en achtergrondinformatie over de gebruikte voedingsstoffen.

Inschrijvingen

 

 

 

 

Prijs

 

Info

 

Voorkennis

 

Vrijstelling inschrijvingsgeld, opleidingscheques en Vlaams opleidingsverlof.

Kom je in aanmerking voor een volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld? Kijk dit even na op de website van de Vlaamse Overheid.

Deze module kan betaald worden met opleidingscheques. Voor meer informatie betreffende opleidingscheques verwijzen we je naar de website van de VDAB

Voor deze module kan je vlaams opleidingsverlof aanvragen. Op de website van de Vlaamse overheid vind je alle informatie betreffende de opleidingen die in aanmerking komen voor vlaams opleidingsverlof.