OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Integratie Android en pc (Eenvoudige content aanmaken)

De smartphone is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Meer en meer taken van de computer worden uitgevoerd op de smartphone. Toch voeren we sommige taken nog graag uit op de pc.

In deze cursus leer je hoe je de twee toestellen het best kan synchroniseren.

Voor deze cursus is een basiskennis van Android en pc nodig.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Integratie Android & pc waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 10

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Integratie Android en pc (Eenvoudige content aanmaken) heb je een deelcertificaat van de modules Aan de slag met ICT en E-communicatie, internet en online diensten nodig.

Als je slaagt voor een niveautest, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.