OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Interieurbouwer en binnenschrijnwerker instap

Interieurbouwer en binnenschrijnwerker instap omvat de modules Werkvoorbereiding houtbewerking en Machinale houtbewerking.

Werkvoorbereiding houtbewerking (40 lestijden)
In deze module leer je de basisvaardigheden voor de organisatie en planning van houtbewerking. Je leert ook aandacht besteden aan de controle, transport en opslag van grondstoffen en materialen.

Machinale houtbewerking (120 lestijden)
Je leert de basis van houtbewerking. Houtbewerking met behulp van manueel gereedschap, handgedreven houtbewerkingsmachines en elektrisch aangedreven houtbewerkingsmachines komen aan bod. De instellingen en het veilig gebruik van deze machines zijn hierbij essentieel. Daarnaast leer je een constructie met houten elementen samenstellen.

 

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Interieurbouwer en binnenschrijnwerker instap waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Werkvoorbereiding houtbewerking
Standaard: € 60

Gedeeltelijke vrijstelling: € 12
Volledige vrijstelling: € 0

Machinale houtbewerking
Standaard: € 180

Gedeeltelijke vrijstelling: € 36
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Werkvoorbereiding houtbewerking
Verplicht lesmateriaal: € 38

Machinale houtbewerking
Verplicht lesmateriaal: € 38

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Voor deze cursus heb je geen voorkennis nodig.

Structuurschema Werkvoorbereiding houtbewerking en Machinale houtbewerking.